REPTES INDOOR 

 

Sales que es poden utilitzar: 

- Sala Nova (Preguntar en David o l'Anna abans de muntar) 

- Sala Granja 

- Barraca Parc aventura 

 

El preu és de 20€ x persona

 

Material:

- Caixa reptes indoor que està a la sala monitors.

- Cotxes a la sala Granja

- Roller ball als reptes

 

 1. QUADRES COOPERATIUSà hi ha diferents retalls de cartolina que unint-los són quadres. Cada equip ha d’intentar construir els diferents quadres.  Si la volem fer més complexa, podem donar la consigna que durant l’activitat no es pot parlar.
 2. MURALà Posar un paper de mural on tots hi càpiguen a sobre. L’objectiu del joc és intentar girar el paper de mural sense sortir en cap moment del paper.
 3. MÀQUINAà Cada grup ha de representar una màquina, amb tot els seu funcionament i soroll. Per exemple: Una màquina expenedora, és a dir, un fa de llauna, l’altre de botó, l’altre de moneda....
 4. ARTILUGI OUà Hi haurà un ou penjat d’un fil a un 1,5m del terra. Han de fer un artilugi (amb el material que el monitor li haurà donat) per amortitzar l’ou i que no es trenqui quan el monitor talli el fil. 
 5. GALLEDAà Una galleda que estarà subjectada per diferents fils. Cada membre de l’equip aguantarà un fil. Dins la galleda hi haurà unes pilotes dins. L’objectiu del joc és traspassar les pilotes de la galleda en una altra.
 6. FIGURES GOTS PLÀSTICà Cada grup ha de construir una figura amb gots de plàstic. Els gots només es poden agafar amb les gomes elàstiques, aquestes estan subjectades amb uns fils de llana. I els fils seran subjectades pels diferents membres de l’equip.
 7. ROLLER BALLàAconseguir transportar unes pilotes de golf d’un punt a un altre marcat, sense que aquestes puguin ser agafades per algun membre de l’equip, es permet d’utilitzar una espècie de tubs que mostrem. Tot això amb algunes normes.
 8. COTXESà Es col·locaran els cotxes al tauler tal i com posa a les cartes. L’objectiu és treure el cotxe de color vermell sense aixecar en cap moment cap cotxe.
 9. PARAULA AMB EL CULà El monitor dirà un paraula a un nen, i aquest l’haurà d’escriure amb el cul perquè la resta del grup endevini la paraula.  
 10. ORDRE BANCà El grup s’haurà d’ordenar a sobre del banc, sense baixar d’ell, seguint les consignes del monitor. Per exemple: per data de naixement, alçada... Si ho volem fer més complexa, es pot fer sense parlar.
 11. CREUAR RIUà Cada grup haurà de creuar un riu imaginari. L’únic material del que disposen és dels gomets del Twister. (El monitor ha de donar menys gomets com persones siguin al grup).
 12. CUCàEl grup s'haurà de desplaçar des de la línia de sortida fins a l'arribada. tot l'equip ha d'estar dins del cuc, i amb l'ajuda de les mans faran que el cuc es desplaci.