ACTIVITATS JOVES (13 - 18 anys)

  • Pack 2 hores d'activitats: 15€ (1 activitats a escollir)
  • Pack 3 hores d'activitats: 20€ (2 activitats a escollir) 
  • Paintball 300 boles: 25€ 


ACTIVITATS A ESCOLLIR
:

Gimcana Groga - Paintball - Reptes - Big Ball

                                                                         

CONDICIONS:

  • Mínim: 10 persones 

 

Aquest pack està destinat a joves entre 13 i 18 anys.

 

La idea d'aquest pack és que els joves puguin gaudir de les activitats d'adults però sense que aquestes siguin tant cares per ells. Per tant, hem creat el pack de 2 hores i el pack de 3h. Això significa fer 2 o 3 hores d'activitat reals segons correspongui. Normalment en el de 2 hores es fa una activitat i en el de 3 hores es fan dues, però sempre hi ha excepcions pel que fa el número d'activitats, el que és important és tenir clar l'estona de monitoratge que s'han de fer.
Com que els hi és més barat que un adult, la contrapartida, és que no han de fer totes les activitats, és a dir, que mentre que fas una GG d'adults paguen 25€ o el que sigui, s'ha d'anar al ritme del client-grup i s'ha d'acabar la gimcana en la seva totalitat, independentment de l'estona que s'hi estigui. En canvi, en el cas del pack jove el temps és lo important, i s'ha d'estar 2h o 3h fent les activitats, ni més ni menys. Per això, el timing el porta el monitor i no el grup.

La funció del monitor és gestionar el millor possible el temps, per exemple, si ha de fer un pack de 3hores, i ha de fer 2 activitats ( GG + Paintball), pot fer 1h30h de cada activitat o bé 1h d'una cosa i 2h de l'altre, segons com vegi el grup. Ho deixem a criteri del monitor, tenint clar que l'objectiu és que el client surti el més content possible. Si per exemple, té un pack de 2h, que normalment és d'una activitat però a vegades s'hi ha colat el big ball per allà, no es tracta de fer 1h de gg o paintball i 1h de big ball, més aviat 1h 30h de gg o paintball i 30' de big ball. Lo important és entendre el concepte.