En un moment en el qual, més que mai, necessitem enfortir els lligams entre les persones i la natura i retrobar-nos internament i amb l’entorn, Spirium i Can Putxet s’uneixen per oferir activitats de gaudi saludable.

Donem-li la volta. La Covid-19 ens dona l’oportunitat de descobrir-nos amb una nova mirada i d’experimentar a través dels sentits.

A les nostres activitats apliquem totes les mesures necessàries per evitar els contagis i que pugueu passar una bona estona amb el vostre grup bombolla amb tranquil·litat. La tipologia del grup resta condicionada a les indicacions sanitàries de cada moment.

Tant si sou una escola, com una empresa, una entitat, una família o un grup d’amics trobareu el vostre paquet d’activitats. Ara només falta triar.

BANY DE BOSC:

Pràctica saludable d’alt valor natural que ajuda al restabliment i el benestar. 

Consisteix en un circuit que serveix per alentir el ritme: caminar en calma, respirar, escoltar el silenci, relaxar-se, contemplar i despertar els sentits, descobrint els elements de la natura com a font de salut.  

Un respir per al cos, la ment i l’esperit.

 

TALLER DE MINDFULNESS

Exercicis per una bona salut personal i higiene mental per incorporar a la vida quotidiana, practicant els set fonaments del mindfulness.

Es treballaran sense prejudicis les emocions, pensaments i sensacions que es produeixen en cada moment amb una actitud conscient i oberta que ens permeti observar la realitat amb una nova perspectiva i respondre-hi més adequadament.

Una poderosa eina de regulació emocional que promou canvis positius en aquells que la practiquen i en el seu entorn.

 

VIVÈNCIES ANALÒGIQUES

Taller en el que es realitzaran activitats que permetin descobrir-se, relacionar-se i mirar-se dins d’un entorn natural a partir de la sensorialitat, l’exploració amb tot el cos i el joc per, finalment, despertar la creativitat i aportar en aquest entorn estant connectat amb un mateix.

Una oportunitat per relacionar-se amb la natura de diverses maneres: escoltant, to

 

GIMCANA REPTES

Els reptes són unes activitats lúdico-competitives que tenen per objectiu la coordinació i cooperació dels membres d’un equip, és a dir, el treball en equip. Per equips i acompanyats d’un monitor s’anirà passant per diferents proves, el monitor explicarà l’objectiu de cada prova i els membres de l’equip s’hauran de coordinar per fer-les de la millor manera possible en un temps determinat. Al final cada equip obtindrà una puntuació.

 

GIMCANA JO SÓC DE POBLE

Un model de joc ambientat en la tradició rural i que fomenta la participació en grup. Desplegarem un seguit de proves aptes per a totes les edats que ens aportaran diversió i coneixements. Hauràs de fer servir l’enginy per no trencar l’ou o hauràs de ser hàbil per creuar el riu, entre moltes d’altres proves.

DESCOMPTES