Canvia les creences i canviaràs la vida.

 

Ponència específica d’Intel.ligència Emocional Aplicada.

Aquesta ponència, que parla sobre intel.ligència emocional, dona les bases principals d’aquesta pràctica.És l’inici del canvi i ens dona respostes a preguntes com aquestes:

La teva professió i la teva vida, tenen un component emocional molt alt, Ho aprofites al teu favor?

Desenvolupes adecuadadment les teves habilitats emocionals? Les uses per ser més eficient? 

El teu talent, llueix a la feina? I en l’entorn privat?  

  

Xanos Rius, és expert en Intel.ligència Emocional Aplicada.   https://xanosrius.com/blog/

 

Desenvolupa actituds i aptituds pròpies de la Intel.ligència Emocional per ajudar-te en el teu creixement personal i laboral.

Que és la Intel.ligència emocional?

Saber identificar les nostres emocions i les dels altres, gestionar-les, segons on i amb qui estem, focalitzant el nostre objectiu.

Per a què serveix la Intel.ligència Emocional?

Per crèixer com a persones i professionals. Per ser més eficients, més autèntics i més resolutius. Sense pors!!

Des de la Intel.ligència Emocional, des d’un mateix en realitat, millorem la qualitat de les nostres relacions, això afecta el nostra entorn com a persones i per tant com a professionals. És una gran eina, que ja està demostrat que ofereix grans recursos a les persones que hi participen.

 

“L’amic Xanos destil·la intel·ligència emocional pels porus de la pell. El seu treball constant i conscient d’interiorització desde la seva preferència emocional, el fa comunicar silenciosament amb la mirada, connectar enèrgicament desde el gest i empatitzar assertivament desde el cor. Compartir amb ell alguna de les seves xerrades, es un dels millors regals que et pots fer a tu mateix o a aquells a qui valores i estimes.“

 LLuís Prats. Director Comercial Gramona.

 

M’encanta que en Xanos Rius ofereixi el seu coneixement en gestió emocional a tot tipus d’organitzacions i persones. És un dels més avançats estudiosos de psicologia cognitiva que conec i aquest coneixement val el seu pes en or.”

Rafael Santandreu

 

 

“En l’àmbit comercial, calen molts factors per a tenir èxit. Quan analitzes el punt en comú que tenen els  diferents formats en que es desenvolupen les vendes, et dones compte que un dels punts clau és el tracte amb les persones. En Xanos Rius, domina aquest àmbit de manera natural. Amb els anys, cada cop és més conscient del seu talent i el continua desenvolupant, a més a més, el posa a disposició de tots nosaltres. Us recomano aprofitar-ho.”

Ernest Vives Santamaria, DataCentric PDM

 

 

“En Xanos té una afinada intuició per percebre i desxifrar els missatges no verbals dels altres, per captar aquella informació que donem molt sovint inconscientment i involuntariament. I aquesta habilitat és una de les claus de la Intel·ligència emocional.”

Teresa Baró, Experta en Comunicació No Verbal